Прес-реліз

В березні місяці в Чернівецький області в м. Сторожинець відбулася прес-конференція в рамках реалізації проекту «Сприяння  реалізації прав жінок з інвалідністю, згідно Конвенції ООН про права інвалідів» що впроваджується в рамках проекту «Демократизація, права людини і розвиток громадянського суспільства», який виконується програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Голова Чернівецької обласної громадської організації інвалідів-візочників «Лідер» Валентина Добридіна зауважила, що даний проект є особливо важливим для жінок що мають інвалідність та проживають в Чернівецькому регіоні. На заході були присутні люди з інвалідністю Чернівецького регіону, представники місцевої влади, представники ЗМІ.

Другою частиною заходу відбулася програма, присвячена 200 річчю з дня народження Т.Г. Шевченко.  Присутні із задоволенням та цікавістю прослухали програму підготовленою учнями багатопрофільного ліцею № 4 м. Сторожинець, які розповіли про життя та твори Тараса Григоровича Шевченко.

Захід завершився молитвою усіх учасників за збереження миру в Україні.

Людмила Андрюнін,
 представник ЧОГОІВ «Лідер»