«Віримо в те, що можливо все! Я зможу все!»

«Діти… Звичайно, думки та тривоги про їх життя та майбутнє, завжди з нами, кожний день, і 1 червня — це лише ще одна можливість відкрити не тільки двері, а й серця і душі, згадати, як важливо в дитинстві бути зрозумілим, прийняти та унікальним», говорить Урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю Тетяна Баранцова

Діти з інвалідністю Луганської області долучились до Всеукраїнського заходу з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Захід проходив в он-лайн та оф-лайн режимах.

В Будинку Уряду відбувся пізнавальний захід для дітей з інвалідністю, де були присутніми і діти-переселенці з нашої області. Його меседж — «Віримо в те, що можливо все! Я зможу все!», а організатором виступила Урядовий уповноважений з прав осіб з інвалідністю.

В онлайн форматі до заходу долучились діти з Луганської,   Чернівецької, Житомирської, Івано-Франківської, Полтавської, Вінницької, Херсонської, Харківської, Сумської областей та міста Київ, в яких представники Урядового уповноваженого та громадські організації підготували низку заходів із залученням дітей з інвалідністю.

Дітей привітали Державний секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, Урядовий уповноважений з прав осіб з інвалідністю Тетяна Баранцова, також діти працювали зі справжньою телевізійною групою, під керівництвом Діни Ібрагімової, керівника телепроекту «ВЕСЕЛКА ТВ».

Діти Гірської школи мистецтв та діти Кремінської обласної спеціальної школи зустрілися в затишній атмосфері, знайомились, представляли себе та свої роботи. Малювали Плакати Дружби, під час якого учні художньої школи провели майстер-клас.  Приємною несподіванкою стало те, що вихованці декоративного гуртка Гірської школи мистецтв приготували та подарували дітям квіточки з повітряних кульок.

Наприкінці зустрічі всі діти отримали подарунки та пригостилися смаколиками.

Організатори заходу: Офіс Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю.

В Луганській області захід підтримано Управлінням молоді та спорту Луганської ОДА, Луганським обласним центром соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями, Кремінська обласна спеціальна школа, Гірська школа мистецтв.

Дякуємо за підтримку ГО ЛЮДИНА В БІДІ